top of page

Coneix el cerveser

Nash Dérégnieaux

​Apassionat del menjar i la cuina des de la infància, Nash va marxar de casa als 15 anys per assistir  l'escola de cuina  Westminster Kingsway College de Londres. Aquí va aprendre les tècniques de combinació d'ingredients i la creació de nous sabors d'una manera professional fins que es va graduar el 2008. Després va començar a treballar en diverses cuines d'alta gama d'arreu del món, com Atelier Crenn a Califòrnia, Hooked a Melbourne i Les Bacchanales al sud de França que va provocar la seva curiositat sobre les diferents cultures i les seves diferents maneres  de preparar aliments i begudes. El 2012 va començar  homebrewing a la cuina de casa. Utilitzant les seves habilitats com a cuiner que va tractar de combinar els aliments i les begudes per crear una "experiència rodona". Ell va desenvolupar una gran passió pels aspectes  tècnics per la elaboració de cervesa i, emocionat pel desafiament de crear una experiència de beure equilibrat i complex, l'any 2015 va decidir renunciar la cuinar i dedicar tota la seva energia a l'elaboració de cervesa. Fascinat pel món cerveser, va viatjar per Europa per visitar cerveseries artesanals a Àustria, la República Txeca i el sud d'Alemanya. Va tornar ple d'idees i inspiració. Finalment, va decidir obrir la seva pròpia fàbrica de cervesa a la seva ciutat natal de Besalú, Catalunya.​
 

"El beure real reflecteix només l'última part del procés"

Filosfia

​La seva formació com a xef professional i la seva experiència en diversos restaurants amb estrelles Michelin influeix en el seu estil d'elaboració de cervesa, igual que la seva profunda connexió amb la natura i tot el que ha d'oferir. Nash es dedica a fer servir només els ingredients de més alta qualitat per a la creació de les seves cerveses artesanals plenes de gustos. Això inclou variacions de temporada amb ingredients acuradament seleccionats de la regió, així com la integració de nous elements de cultures estrangeres per oferir una experiència arrodonida, autèntica i única. "El beure real reflecteix només l'última part del procés" Per tant, el seu concepte és convidar a l'amant de la cervesa en submergir-se en el món de l'elaboració de la cervesa, visitant la fàbrica de cervesa Hopsters i tap-room al poble medieval de Besalú. A part de tenir l'oportunitat de provar totes les cerveses, els visitants també poden fer visites guiades de la fabrica i aprendre sobre el procés que hi ha derrera cada cervesa. L'autenticitat, l'honestedat i la passió per la cervesa ha de brillar a través de cada ampolla!

"una experiència completa"

conèix l'equip

Nathan Dérégnieaux
Co-founder, Design & Photopgraphy
Nathan studied cooking at Hoffman in Barcelona before working as head-chef in Les Bacchanales, Southern France. Following his second passion, he undertook a photography diploma at Grisat. At Hopsters, besides executive decisions, he is in charge of design of advertising material, as well as photography.
IMG_FC1BBE222A4A-1.jpeg
Ferran Ribes
Production & logistics
Ferran is suporting us since 2017 in all matters of production and hands on tasks. Besides him still actively practising as a lawyer for social rights at the council of Girona, he consults Hopsters in all legal terms. Born and raised in Banyoles he has a deep connection to the local area.
Lisa Kern
Community Manager
Lisa holds a Bachelors degree in Management of Social Innovation from the University of Applied Sciences in Munich. Working for an Innovation Consultancy, using the tool Netnography to discover consumer needs and trends. At Hopsters Lisa has been using her expertise to make sure the clients’ perspective is always taken into account.
_Isaac.JPG
Isaac Rodriguez
Events & Customer Care
IIsac is supporting the team at all kinds of events, fairs and
customer care tasks. As a trained physical education teacher he enjoys the diversity and social aspect of event management.

Besalú

Estem envoltats de l'impressionant paisatge de Besalú, un dels principals llocs d'interès de Catalunya.No es pot perdre el passeig pel famós pont romànic, a més d'un passeig pel nucli antic històric que us porta a l'època medieval.

honest. local. fesc.

bottom of page