pack2 2.jpg

Les nostres cerveses

Les cerveses elaborades a Hopsters són naturals i fetes amb ingredients frescos. El nostre projecte de cerveseria va començar a produir les seves primeres cerveses, com la majoria de cervesers, a la cuina de casa ja fa uns anys.

Ara amb la nova maquinària fem 4 tipus classics de cervesa constantament i mes varietats que canvien segons la temporada i la disponibilitat d'ingredients especials.

Creiem en un alt nivell i sempre servim cerveses de qualitat.
El nostre objectiu és donar a coneixer a la gent una passió de cervesa feta a mà i, per descomptat, sobre l'ús d'ingredients naturals per crear la cervesa més fresca per a tothom.
 
honest. local. fresc.
presentem
La cervesa especial del mes
Per la temporada de l'Oktoberfest hem creat una Munich Märzen, una Lager tradicional fosca. Històricament es produeix durant el mes de març (d'aquí ve el seu nom) perquè així tingui el temps de guarda per aconseguir el màxim de sabors per a la temporada festiva. Aquest llarg procés de maduració la converteix en un experiència. De color coure fosc, transparent amb una escuma persistent i cremosa. Els aromes varien des de gra torrat fins a mel i pa.
L'inici ideal per a la temporada de tardor!
Märzen_Insta.jpg